Ducalme.se logotype

I'm pretty empty until you've enabled JavaScript.
Please enable it to view this page properly.

La Boutique

I receptionen har vi gömt en liten shop. Här finns ett selektivt urval av grymma yogakläder, lärorika böcker, gott te, skön tvål samt lite annat smått och gott. Välkommen in.

Shakti Actiwear

Shakti´s kläder är tillverkade av en blandning av Lycra & Airfit vilket är ett tjockare microfiber som ändå lätt följer kroppen och transporterar bort fukten. Många tycker om Shakti för att plaggen är något kraftigare och sitter där det ska… intressant blir det ju annars.

lululemon athletica

Snart på plats, håll utkik på medlemsbrevet!

Yoga Mattor

Hos oss finner du ett brett utbut av yogamattor och du finner dem i olika tjocklekar, prisklasser och kvaliter.
Vi har även mattor till uthyrning innan du insett att yoga är outbytligt.

Savon de Marsille

Från Savon de Marseille finner du väldoftande tvål för kroppen men är även fenomenal för tvätt av dyrbara yogakläder, för lite extra omsorg. Du kan även ta en matsked Savon du Marseille i tvättmaskinen till din tvättbara yogamatta, inte mer än 40 grader och centrifugera på låg hastighet.

duCalme Mineral Vatten

Mineraler plus vatten är vad vi har fyllt våra flaskor med, och vi uppmanar Er att dricker ordentligt såväl före som under och efter ditt yogapass.

För Er som vill fylla på Er duCalme flaska hemma så är receptet följande; 1,5 liter vatten från källa som är klassad som natrurligt mineralvattenkälla. Om Ni tillbringar vardagen i vit rock på labb så är fikonspråket; ph 7,7 Magnesium 15 mg/l, Kalium 4,5 mg/l, Kalcium 58 mg/l, Natrium 15 mg/l, Bikarbonat 210 mg/l, Fluroid 1,3 mg/l, Sulfat 25 mg/l, Klorid 35 mg/l.

Vi har även utan resultat sökt “ladykillern” Daniel Graig, alias James Bond, för en komentar hur denne skulle avnjuta sitt duCalmevatten om tillfälle skulle ges. Tyvärr sägs det att Mr Craig ännu är ‘oanträffbar’… och vi vet ju vad det betyder… så vi har valt att låta var och en avgöra om ni vill skaka eller bara röra flaskan innan passet.